Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

vineri, 10 septembrie 2010

domnului Emil 6

Vreau acum, domnule Emil, sa va vorbesc despre dragoste. Va cunosc de peste 8 ani, pe Dvs., pe sotia Dvs. si pe fiul Dvs.  Stiu, la fel ca si toti cei care va cunosc, ca aveti o familie exemplara, care, pentru noi, toti vecinii Dvs. a fost un model despre cum trebuie sa arate o familie reusita si implinita. V-am vazut de multe ori, in acest rastimp, impreuna cu sotia Dvs. sau impreuna cu Dansa si fata pe care o aveti. Si, nu va ascund ca de multe ori v-am invidiat, cu toate ca nici despre familia mea nu pot spune ca nu ar putea fi una exemplara, cu toate ca noi nu avem copii. Si totusi, domnule Emil, v-am vazut de atatea ori uitandu-va lasciv la mine. Si nu va ascund ca imi placea, chiar ma incanta. Ma simteam frumoasa, mult mai frumoasa decat stiu ca sunt, pentru ca ma simteam admirata de Dvs. De aceea m-am gandit sa va ofer mai mult. Si, din cate imi dau seama, oferta mea va incanta, fara sa va pericliteze in vreun fel buna-intelegere familiala. Va vad, pe Dvs. si pe doamna Dvs. la fel de fericiti, si iubindu-va la fel de mult ca si in anii in care eu va admiram. Va admir si acum. Vreau sa spun ca aceasta este adevarata iubire, domnule Emil, aceasta a Dvs. si a sotiei Dvs. care, iata! trece cu mare usurinta micile piedici, care pt. altii ar fi mari obstacole. 

5 comentarii:

  1. "Micile piedici" nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspiratoare a acestora. Inainte de toate, florile nu se rup, nu se taie, nu se vand, nu se cumpara, ci se privesc, se admira, ochii se umplu de caldura culorilor lor si sufletul de mireasma lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!!! Liviu. O sa-ti aduc textul pe o postare. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. hello, sunt nina ,sunt din arad. esti cumva bisxuala? te plac mult sa stii

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place faptul ca ma placi, nina !!! Inseamna ca o sa te mai uiti la mine. Nu sunt bisexuala, nu imi aduc aminte sa fi fost vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mara draga, esti o femeie foarte drăguţă, dulce si senzuala, cu siguranţă, dorinţa de fiecare om, cum pictura despre una dintre fotografiile dvs. frumoase, eu sunt un artist, prin urmare, admirator de frumusete, şi vă este Bello.

    BJS
    Di Magalhães

    a se vedea lucrările mele:

    www.artmajeur.com
    http://dimagalhaesstudio.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere