Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

marți, 7 septembrie 2010

domnului Emil 5

Poate este timpul sa va spun mai multe despre mine, despre noi. Sotul meu e un om minunat! Chiar faptul ca, dupa ce i-am spus ca mi-ar place sa am un astfel de blog, care sa fie mai deosebit, mai original, mai totalmente neasteptat, el a fost imediat de acord, cu toate ca i-am zis ce fel de poze as vrea sa postez, e o dovada convingatoare. Acuma e si el incantat de ideea mea, si e asa de incantat, incat, cand suntem intimi, el imi zice, de vreo cateva zile, ca acum ma priveste altfel, si asta pt. ca stie ca atatia altii ma privesc aici. Ca sa nu mai vorbesc ce prieteni au devenit el, sotul meu Sebastian si vecinul meu, domnul Emil. Se intalnesc aproape in fiecare dupa-amiaza, beau cate o bere, si povestesc; imi zice Sebastian ca de multe ori povestesc despre mine ... el fiind incantat de admiratia pe care domnul Emil o are pt. mine. Pe care admiratie i-am "receptionat-o"  si eu: vad cum vecinul meu ma priveste acum luuuung, si cu mare atentie, si ghicesc intentiile din privirile lui de a ma dezbraca cu ochii, mai ales ca acum stie ce va vedea. Domnule Emil, cu cea mai vie simpatie, inca doua poze pt. dumneavoastra. Si va rog, azi dupa-amiaza, spuneti-va parerea sotului meu; la noapte, el mi-o va spune mie. Intr-un fel, la noapte, veti fi si dumneavoastra acolo, domnule Emil. Sper sa nu va suparati, stiu ca imi puteti fi aproape tata, dar mai stiu ca admiratia barbatilor pt. femei, mai ales goale, asa cum indrazesc sa ma arat eu aici, nu are varsta. Cine nu e de acord, sa ma contrazica!!!

17 comentarii:

  1. Dar de ce nu imi aprobi comentariul anterior draga ? Adica eu m-am chinuit sa il scriu , mi-am pierdut timpul pentru a ma lua de tine si tu ? Tu ce faci ? Nu il aprobi ? iti este frica de adevar , sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, domnule Anonim, nu imi este frica de adevar, dimpotriva, blogul meu e o dovada>. Ma puteti vedea, chiar si dvs. asa cum sunt adevarata, deci. Numai ca eu nu inteleg atitudinea celor care, neplacandu-le ceva, le interzic si altora sa le placa, spunand ceva de genul: "opreste-te!!! gata!!! nu vezi ce nesimtit(a) esti...???!!!" OK! Dumneavoastra nu va place ce vedeti aici, si ca dvs. vor mai fi fiind si altii, stiu bine, dar sunt multi carora le place> Eu acelora ma adresez. Dvs. nu aveti decat sa navigati pe alte bloguri. E asa de usor...!!! Multumesc pt. buna-intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  3. De data asta textul este deschizator de intrebari, dar sugereaza si raspunsuri. Ma intreb daca nu cumva aceasta "provocare" nu il imblanzeste pe cel care vrand-nevrand te priveste, te "dezbraca" rapid in inchipuirea lui si estimeaza daca te-ar "ataca" sau nu. Poate ai dreptate ca, ascunzand intrigi mai tare, provoci mai acut si mai primejdios. Pe cand asa, accesibilitatea deschide drum relatiilor senine, rabdatoare, atente, si de ce nu respectuoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult! Liviu. Si cuvintele acestea ale tale, si gandurile tale, ma indeamna sa merg mai departe, incurajandu-ma! Imi dau seama ca, pentru cei ca tine, merita!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. frate si aici am ajuns sa vedem femei dezbracate. pai logic ca doar suntem romani. cum gasim un nou site de socializare cum dam buzna toti cu de toate si de duce incet pe pula(scuza-mi limbajul).

    adica parerea mea e ca e ok ce scrii pentru ca in fond sunt gandurile tale, dar nu vad de ce ai simti nevoie sa ti si postezi astfel de poze cu tine.e ceva ce tine de intimitatea ta!scuza-ma ca la inceput am fost mult prea ironica

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine, Balaurita! La un asemenea limbaj, asemenea pareri. Dincolo de ele ... vorbesti de intimitate...dar tu ce intelegi prin intimitate? Eu inteleg: " cele mai personale simtiri, si trairi ale mele"... si daca eu asa imi simt intimitatea...??? Si sotul meu - la fel??? Si apoi...citesc, navigand aiurea pe tot felul de bloguri, tot felul de cuvinte oglinditoare de prostii mult mai mari decat postarile astea ale mele. In fond corpul feminin, zic unii, reda frumusetile carnii. De-aia sunt eu asa de indrazneata!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai si ce limbaj ai vrea sa folosesc in momentu in care vad asa ceva. adica nu mi se pare normal. intimitatea nu reprezinta doar cele mai personale trairi si simtiri ale tale. adica esti si casatorita si arati poze cu tine dezbracata tuturor. si ti se pare mi normal si mai ok ca oamenii sa te vada pe tine dezbracata decat sa citeasca gandurile fiecaruia?nu tot timpul poti sa exprimi ceea ce vrei, dar cele mai multe portari de pe blog reprezinta gandurile fiecaruia. si nu tot timpul ai starea necesara pentru a te face inteles prin cuvinte. de multe ori scrii aiurea. bloggul e ca un jurnal pentru cei mai multi, unde ei isi scriu gandurile si framantarile. practic ii ajuta sa se descarce.
    asta intelegi tu prin a fi indrazneata? sa postezi poze cu tine dezbracata pe un site de socializare?ai grija intai de corpul tau si adu-l la nivelul secolului XXI si apoi mai gandestete.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar de ce esti asa de nervoasa, Balaurita(numele asta ma duce cu gandul la un balaur aurit...un fel de dragon...???) asa de nervoasa incat faci greseli de ortografie de sub cls. a II-a? Si apoi, ce "intelectuala" vrei sa apari atunci cand vorbesti despre "un site de socializare"!!! Ce maret spus: "socializare"!!!
    Cat despre corpul meu, si sec. XXI am avea multe de discutat. Nu de alta, dar ma gandesc la corpul tau, si la sec. XXXI unde va fi fiind el? Gandeste-te bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. bine ca esti tu intelectuala prin faptul ca iti arati ..... tuturor. stai linistita, corpul meu va arata chiar foarte bine, dar oricum vad ca nu ai inteles ce am vrut sa spun si nici nu o sa stau sa iti explic pentru ca se pare ca iti place tufa!eu am incheiat aici pentru ca m-am saturat sa intru la tine pe blogg si sa iti vad tie .....!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bucuria cea mai mare e a mea, Balaurita...!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca , comentariul meu a pornit mai multe dispute . 'Politia blog-urilor' ar trebui sa inchida acest blog . O sa il propun pentru inchidere .

    RăspundețiȘtergere
  12. Abia astept...!!!! ...dar o sa va fie dor de mine, su nu ar fi pacat????

    RăspundețiȘtergere
  13. DOR ?! :))) =))))
    multumesc ! m-ai facut sa rad cu lacrimi .
    daca 'doamne-fereste' o sa ne fie dor putem intra pe siteuri gen 'redtube' .
    Dar multumesc inca o data pentru criza de ras .

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim , faptul ca ti-am produs o criza de ras ma bucura, si pe mine cu lacrimi. Dar "mesajul de inceput"???

    RăspundețiȘtergere
  15. ___-----QUE FOTOS TODAS LAS FOTOS SON MUY BONITAS LAS HE VISTO VARIAS VECES Y ESTAN MUY BIEN TODAS .-LA JOVENCITA ES MUY GUAPA Y TIENE UN CUERPO PRECIOSO.- ME GUSTA MUCHO UN SALUDO ANAFATIMAESPANHA@HOTMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere