Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

miercuri, 22 septembrie 2010

despre frumusete

De data aceasta nu am sa-mi pun o poza; de fapt mai am una singura sa va arat, poate cea mai socanta, de aceea am lasat-o la urma.                                                                              De data aceasta vreau sa va vorbesc despre frumuste, nu ca m-as considera eu a fi frumoasa, dar pretind ca nici urata nu sunt. Iar curajul meu da a ma arata aici asa cum ma vedeti ar trebui sa acopere macar o parte din injuriile pe care le primesc, si pe care imi permit sa le sterg.
Deci despre frumusete....pun aici un minunat tablou pictat de Tiziano. Sa-l privim, si sa-l admiram. 
Vreau sa mai spun ceva: pentru a fi desavarsita, frumusetea trebuie sa existe si in acela care o admira!

4 comentarii:

  1. Iti dau dreptate. Desavarsirea frumusetii este in ochii si in simtirea celui care o constata, care se bucura de ea.
    Restul e ca scheunatul vulpii care nu stie cum ar face sa ajunga la strugurii de sus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandeam eu ca esti in zodia varsatorului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Liviu - stiam eu ca esti langa mine; multumesc inca o data!!! Cat despre "scheunatul vulpii" poate, citindu-ti comentariile isi va da si ea seama ca strugurii aceia sunt, totusi, ma dulci decat ar vrea ea sa fie. Te imbratisez cu multa simpatie!
    @rms - sunt din zodia Varsatorului, si te sigur ca sunt un bun varsator! Se vede, nu?

    RăspundețiȘtergere