Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

marți, 12 octombrie 2010

...as vrea eu!!!

Haideti sa admiram trei tablouri ale Renasterii italiene. Nu-i asa ce minunate sint? Si va marturisesc ceva: ...as vrea eu sa fiu in oricare din aceste tablouri!
Admirandu-le pe ele, m-ati admira pe mine. Admirandu-ma pe mine, ati admira femeia.
Nu e lipsa de modestie in ce va spun, e doar constatarea mea ca femininul din noi trebuie admirat.  



4 comentarii:

  1. Iti propun si alte tablouri:
    William Etty, "Femeie goala dormind"
    http://1.bp.blogspot.com/_DtsajQefh2s/SD2-fEjNiLI/AAAAAAAANa4/hyMeDSb6fzM/s400/etty,+nude+woman+asleep.jpg
    Francois Boucher, "Odalisca blonda
    http://2.bp.blogspot.com/_DtsajQefh2s/Rl7g2XQcs6I/AAAAAAAAE14/jkvDtnVRDog/s400/Fran%C3%A7oise+Boucher_Reclining+Nude.jpg
    Delacroix, "Femeia cu ciorapii albi"
    http://lenaweb.voila.net/Delacroix_FBB.jpg

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Liviu.
    Pana la urma, o sa te fac coautor la blogul meu!
    Te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Edo, in secolul al XVII-lea, in Japonia medievala, primele stampe ukiyo-e au fost concepute pentru a ilustra manuale explicite de sex, considerat functie naturala a trupului uman si mijloc de divertisment, de amuzament. Imaginile din stampele erotice, denumite shunga redau cu veselie momentele intime ale unor tineri nobili in compania unor curtizane. Organele genitale sunt desenate in detaliu, marite, dupa rostul ilustratiei, care nu este sa excite, ci sa starneasca rasul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o data: MULTUMESC!!!
    Imi mentin afirmatia de mai sus....!!!

    RăspundețiȘtergere