Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

luni, 25 octombrie 2010

fara vulva....

 La sugestia bunului meu prieten Liviu, va propun sa admirati aceste patru nuduri. Vedeti cat de minunate sunt! Intr-un comentariu care insoteste pozele, Liviu imi scrie ca o mare placere a mea pe acest blog ar fi "vulva deschisa". ...si paroasa, as adauga eu, dar...
Nu stiu daca Liviu are dreptate, imi place tot ce e frumos, iar vulvele noastre sunt toate frumoase. Cred ca Liviu e primul care sa-mi dea dreptate.

Un comentariu:

  1. wow, great art collections!! and not to forget, nice photos too!! keep it up!! by the way, are you the one at the title of this blog?? :)

    RăspundețiȘtergere