Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

marți, 31 august 2010

domnului Emil 3

Aseara sotul meu si cu domnul Emil au iesit la o bere. Mi-a povestit sotul cat de stangaci si rusinos a fost domnul Emil. Domnule Emil, sotul meu stie ca ma vedeti aici, asa ca la viitoarea iesire la o bere puteti vorbi despre ce simtiti cand ma vedeti aici, pe blog. Acum va mai daruiesc 2 poze, sper sa va plac!

7 comentarii:

  1. con ese cuerpo te comeras el mundo
    un beso

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca ai avut ideea sa tragi chilotelul la jumatatea pulpelor!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...Liviu, mi-am tras chilotelul la jumatatea pulpelor ca sa-ti arat ca am ce arata, ceea ce insemna ca tu ai ce vedea! Nu mi-e rusine de tine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa nu iti fie nic CU mine! Adica sa ne stimam si sa ne admiram reciproc cat mai lunga vreme! Sarut mana, Mara!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...este si sincera mea dorinta. Pentru unii ca tine, Liviu, sunt eu asa de indrazneata aici; adica unii care sa ma inteleaga, si sa ma admire (de ce nu?) Cat despre...sa nu-mi fie rusine nici CU tine...ok! accept provocarea...!
    Cu simpatie, Mara

    RăspundețiȘtergere