Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

vineri, 27 august 2010

domnului Emil 2Ieri dupa-amiaza, l-am invitat, pt. prima oara, pe domnul Emil, la noi la o cafea. A rosit, si a venit...I-am promis noi poze, iata-le !

4 comentarii:

  1. buna , sunt radu sunt din timisoara si vroiam sa va propun o partida senzuala in 3 (tie si sotului tau). astept sa imi raspunzi aici. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti raspund aici. Stiam ca esti radu din tm. dupa poza, imi aduc aminte... Cat despre propunerea ta ... prea mult ca inceput, nu? Mai vb. si-apoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. si cam ce ar trebui sa fac?:)

    RăspundețiȘtergere