Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

joi, 18 noiembrie 2010

NÃO QUERO POUCOS E BONS , QUERO MUITOS E ÓTIMOS: Romena

NÃO QUERO POUCOS E BONS , QUERO MUITOS E ÓTIMOS: Romena

9 comentarii:

  1. Nossa!! Que frase profunda, tá? Gostei...
    Procurei seu banner e não encontrei,não tem?
    Linda sua imagem lá em cima,viu? Faz com que eu crie muitas fantasias...
    Beijos

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce iubire, multumesc Mara pentru grija de a pune link-ul de poezie in blog-ul dvs., TE AMO, eşti o femeie frumoasă şi foarte specială şi voi face în curând un alt poem, are o poza cu tine care-mi place, o mie de pupici! !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca mulţi un oraş râu din lume prin geografie, avem aici nu este, spre deosebire de un râu Tietê, care de ani a fost a deveni un canal deschis, acum ca şi în spiritul ecologiei, se schimba treptat această poveste, dar am doar Am găsit oraşul tău, Lugoj, Timiş District, şi cea mai frumoasă este celebra Transilvania, Mara eu sunt iubitoare oraşul tău, pentru că am trăi într-o metropolă gigant, care are o populaţie de 11,037,593 de locuitori, imaginaţi-vă ce este, Acum, orasul tau este tot frumos, am iubit Biserica cu două turnuri şi acoperiş verde şi copac mare pe de o parte, eu sunt catolic, dar nu se practică, şi veţi deveni într-un fel ştiu ce este un loc minunat acum şi nu au visat acolo te iubesc Mara, plăcut, de asemenea, biserica de la băncile malul şi înflorite, şi Teatrul Municipal, şi ca podurile sunt în floare frumoasă de primăvară ar trebui să fie, locuiţi într-un loc plăcut şi minunat, felicitări Mara sărut te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca arhitect, trebuie să ca o mulţime de clădiri şi arhitectură din oraşul tău, am găsit unele imagini minunate, pare foarte rău să scriu este că iubesc ştiind că mă pot contacta Mara, sărut.

    http://www.primarialugoj.ro/Continut_site/Despre_Lugoj/Album_foto/Lugoj%20vechi/gallery.swf

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks Ulisses, thanks Lucius, thanks Luis!
    Tou all wonderful!!!!
    I LOVE YOU !!!!
    Obrigado !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vrei să ştii ce părere ai despre blog-ul meu, mai cald, va şti că ştiţi, dar lasa opinia dumneavoastră, au o seara placuta, pupici!

    http://almeidalucius.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi, really beautiful this phrase, and I really loved your site, so, wellcome my world and from now I'm following you
    Kisses and take care.

    RăspundețiȘtergere
  8. Who is happy with your presence I'm back and I always see the pleasure that I write, I kiss you!

    RăspundețiȘtergere
  9. I'm happy too Almeida Lucius/ ...and I kiss you too !!!

    RăspundețiȘtergere