Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

joi, 18 noiembrie 2010

acum in China

Ne dam seama cu toti de ce in magazine, sau in muzee nu putem vedea aceste minunate portelanuri chinezesti. Dar le putem vedea aici, vedea si admira:


6 comentarii:

 1. Tenho uma tremenda admiração pela arte chinesa, mas sexualmente falando, nessa arte será eles bons também?
  Quando achar que deva seguir-me, esteja a vontade, ok? Beijos minha linda...

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ziua, Mara, am iubit porţelan şi nu e de mirare, bărbaţii sunt binevenite, sau nu, au o seara placuta, pupici de la Brazilia.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am postat doar poezia ta, vin arate şi să lăsaţi un comentariu, frumos, pupici de la Brazilia!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mara Tu mi-a facut foarte fericit cu comentariul dvs., şi acum am un prieten din România că-mi place, frumos, au întotdeauna zile minunate, vă sunt foarte frumoase, sărutări de dragoste cu tine Mara!

  RăspundețiȘtergere