Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

luni, 18 octombrie 2010

de la apus pana la rasarit

Peste tot si oricand erotismul  a fost o traire sufleteasca si trupeasca in care oamenii au gasit frumuseti si placeri. Aceste stampe japoneze au o vechime de cateva sute de ani. Sa luam deci aminte, sa privim si sa ne bucuram. Si dupa ce ne bucuram aici, admirand stampele acestea, fiecare la noi acasa sa devenim erotici, cat de erotici putem. Numai asa ne putem intregi fericirea.
Iar , dupa cum observati, doamnele acelea nu se depilau. Sunt modelul meu.

3 comentarii:

  1. Bineinteles ca nu se depilau. De ce ar fi facut-o? Asta e o moda recenta (de prin 1990).
    Numai ca, la fel ca silicoanele, tatuajele, piercing-urile, este ceva nenatural si (cel putin pentru mine) complet anti-erotic.

    RăspundețiȘtergere
  2. msr perfect de acord cu tine!
    Intregul meu blog vrea sa fie o lupta imoptriva celor care sunt anti-erotici, deci:
    PRO-EROTIC!!!
    erotismul tine de secretele fiintei noastre, secrete placute...secrete de toti stiute!!! dar rusinea? oare nu e mai mare ea??? Pentru cei mai multi, pentru cele mai multe, DA!

    RăspundețiȘtergere