Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

duminică, 25 iulie 2010

euMARA

.....portet...

18 comentarii:

 1. Oricum , esti atat de lasciva in poza asta incat face de o mie de ori mai mult decat o poza profesionista facuta in studio .

  RăspundețiȘtergere
 2. "Ma citesti" corect!!! eu tot timpul sunt lasciva, de aceea, de cate ori am ocazia, mi-o arat...in poze, ca aici, dar si in realitate. Vino si convinge-te......!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. pozele astea sunt de pe net nu?:)

  RăspundețiȘtergere
 4. pozele astea sunt ale mele. Acuma da, sunt pe net ca sa ma poti admira si tu. Imi place sa fiu admirata! Si cred ca si tie, serban, iti place sa ma admiri... Ca sa te conving, voi reveni in urand cu noi postari.

  RăspundețiȘtergere
 5. Désolée, je ne parla pas le roumain même si je le comprends un peu. Félicitations pour ton blog et surtout pour ne pas être rasée. Laissons nos petits buissons à l'état naturel...
  Bises Irma

  RăspundețiȘtergere
 6. Merci beaucoup Irma!!! Oui!!! j'admire aussi le naturel. Bises pour toi!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Wonderful and natural pic. I am enjoying your site.
  kisses from Brazil

  RăspundețiȘtergere
 8. @ La Dolce Vita - Thanks !
  @ DiMagalhaesArteVida - Yes, you can 'pintar' this 'quadro' ... but send me too your peinture. Thank you !

  RăspundețiȘtergere
 9. După ce am descoperit această piesă de artă, care este imaginea ta, admir intotdeauna si ca esti sexy si are o natura foarte frumos, imi place vulva dvs. cu negrii, sunteţi foarte distractiv pentru a vedea şi de copiat la mine şi voi face un poem despre corpul tău minunat şi că gura delicios, de o mie de saruturi dragoste!

  RăspundețiȘtergere
 10. Ulisses, yes ! I wait your poem. I kiss you !

  RăspundețiȘtergere
 11. fantastic !!!!

  youre perfection !!!!

  very beautiful, very hot

  and lovely hairy puss..

  tanx you

  RăspundețiȘtergere
 12. Salut Mara aceasta este cea mai buna lovitura, esti frumoasa, BJS (în gură, în partea de sus şi de jos, veţi rămâne aici care doresc ...

  RăspundețiȘtergere
 13. Mara draga, esti o femeie foarte drăguţă, dulce si senzuala, cu siguranţă, dorinţa de fiecare om, cum pictura despre una dintre fotografiile dvs. frumoase, eu sunt un artist, prin urmare, admirator de frumusete, şi vă este Bello, în această fotografie esti Bella, Bella, lasă-mă să vopsea ????.

  BJS
  Di Magalhães

  a se vedea lucrările mele:

  www.artmajeur.com
  http://dimagalhaesstudio.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 14. wooo que sesy te deseo ummm mi polla esta muy dura por ti

  RăspundețiȘtergere
 15. Nu vreau să te jefuiască, dar admirația mea și cu pasiunea de a fi vasi întotdeauna!! MARA!

  http://www.tumblr.com/dashboard

  RăspundețiȘtergere