Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

miercuri, 6 iulie 2016

Silvia

ea e Silvia, 36 ani, singură, divorțată, fără copii, situație materială foarte bună, lucrează în publicitate, vrea o relație serioasă și căsătorie. Nu acceptă să vorbească cu nimeni doar ca să se fută:


3 comentarii:

  1. Bună seara Sunt saudadesde vizita aici, în meu Almeida Lucius blog, sper că va comenta și o lungă perioadă de timp nu văd o poză cu tine, frumoasa meu prieten arhitect, cum viața, sperăm, da-mi comenta, pupici aici în Brazilia !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Come minunata mea arhitect român, se va citi o poveste de la admirator aici, în Brazilia. are o noapte frumoasă și un răsărit de soare fabulos, pupici


    http://almeidalucius-contos.blogspot.com.br/2016/07/um-poema-de-mulher.html

    RăspundețiȘtergere