Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

joi, 3 martie 2016

Aurora

Aurora, o femeie împlinită profesional, prietenă bună de-a mea de aici din lugoj, a rămas de un timp singură. Am lămurit-o cumva să-și facă o poză fără să-i pese că i se vede pizda, că are ce arăta, precum vedeți. Are o viață tihnită Aurora, cu necazul acesta că acum e singură, și mi-a zis că ar vrea și altceva decât să se masturbeze zilnic...etc....:

9 comentarii:

  1. Cum pot lua legătura cu ea? Imi place la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. îmi scrii pe adresa mea mara.sunt@yahoo.com,,,,,apoi îți dau contact

      Ștergere
  2. Arata bine! Sper sa gaseasca pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super buna tipa si pasarica ei :) ... cati ani are ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. la întrebarea asta numai ea o să vrea să-ți răspundă. Așa că o poți întreba dacă îi scrii aici: ”auroraaura3@yahoo.com”

      Ștergere
  5. Meu arhitect bruneta iubit, iar eu voi scrie mult speranța de a primi afectiune cu multe vizite, te iubesc păros păsărică este Belissima și ar trebui să fie foarte fierbinte, aqqui sărută Brazilia !!!


    Știu că nu ești tu în imagine, am imagine de tine mnha iubit și frumoasă, așa că fac poezie erotismul în homenahgem ta, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Woe sexy girl
    att trendemedianoche69@gmail.com

    RăspundețiȘtergere