Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

marți, 15 septembrie 2015

Adriana

Adriana e o fată dintre acelea care au pulă. Trăiește la Sibiu. Are 23 ani. Caută parteneri de orice sex. Se laudă cu știința ei de a fi erotică total. M-a făcut și pe mine curioasă:

6 comentarii:

  1. E ceva ... mai ... altfel ... nu e curios ca te-a facut curioasa ... doar are pula ... curios e ca m-a facut curios si pe mine ... ciudat ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt interesat. Foarte chiar...cum facem sa comunicam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. îmi scrii aici mailul tău, eu i-l dau lui Adriana, și apoi e treaba voastră.

      Ștergere
  3. Mmmmmmmmm! Ce interesant! Si eu sunt din Sibiu! O modalitate de contact?
    Pupici multi!!! :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. contact: dă-mi mailul, eu i-l transmit lui A. și așa mai departe

      Ștergere
  4. Ciao Adriana, sono un ragazzo italiano voyeur e esibizionista, sono molto attratto dal mondo dei Trans e mi piacerebbe scambiare con te foto e video della nostra masturbazione.
    Quasto è il mio indirizzo mail: sessoxpiacere@gmail.com

    RăspundețiȘtergere