Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

sâmbătă, 20 decembrie 2014

Daniela

O cheamă Daniela, are 19 ani, locuiește în Oradea, vrea o prietenie sinceră cu un băiat sincer. A avut o singură relație:

2 comentarii:

  1. Iam truly thsnkful to the holder of this web page who has shared this great post at aat this time.    Feel free to surf to my webpage; IC plan

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi, i'm italian and i would like to see some more photoes of your nice body and of your fantastic hairy pussy! Naturally if you want I can send you some photo too.

    RăspundețiȘtergere