Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

vineri, 27 iunie 2014

Marcela

Marcela e lesbiană, 24 ani, din Alba Iulia, caută în zonă partenere, asigură plăceri maxime. Mi-a trimis trei foto:10 comentarii:

 1. Woah I love your site content, bookmarked! My wife and i adored your posts.


  Also visit my blog - acne scar treatment

  RăspundețiȘtergere
 2. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you
  penning this article and the rest of the site is extremely
  good.

  Also visit my web site kitchen exhaust hood ()

  RăspundețiȘtergere
 3. Născut pentru a fi latino, dar alții din Europa, unde modestie, pot și ar trebui să fie uitat, iar eu încă vrut să viziteze locuri, cum ar fi Latină Ta România, mi-e dor vizitele aici, în blog-ul meu, amândoi, ca tine aceasta, a văzut face numai alemanah 7-1 în Brazilia, mi-esqueva. . . Brazilia Aici sărutările lovitură pentru tine frumos!

  NOTA: Nu pentru că Marcela, dar pentru tine Mara!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mara mă acceptă în jurul România pe Facebook:

  https://www.facebook.com/ulisses.reis.982?ref=tn_tnmn

  RăspundețiȘtergere
 5. Aici, în Brazilia, va doresc o saptamana frumoasa si vizita, deoarece este un tribut pentru tine și să moară pentru! pupici!

  https://plus.google.com/u/0/109238430727630511803/posts

  RăspundețiȘtergere
 6. Mara, îmi place să aibă prietenia dumneavoastră și doresc să vină și să vadă și să învețe un pic mai mult despre mine, eu las acest link Facebook este real, și are poze cu familia mea și orașul meu, nu erotism, atunci vă rugăm să adcione Facebook-ul astfel încât să putem comunica mai mult, o Seman optime, pupici!


  https://www.facebook.com/ulisses.reis.982

  RăspundețiȘtergere