Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

marți, 18 martie 2014

Iulia din Bucuresti

Iulia este o fată din Bucureşti, nu a fost căsătorită, dar a fost timp de 4 ani împreună cu cineva. Ea are 23 de ani, acum e singură, şi e hotărâtă să se mărite. De aceea mi-a trimis poza asta a ei, şi mi-a spus să scriu neapărat că la pat e formidabilă, că nu are defecte, deci nu ar avea nici un motiv să nu se mărite, mai ales că îşi doreşte un bebe. Deci, ea e Iulia, o fată naturală, după cum vedeţi, ceea ce e de apreciat:

2 comentarii: