Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

joi, 20 februarie 2014

Tamara

Ea este Tamara, locuieste in Braila, si e singura. Cauta partenera, ea fiind lesbi>

2 comentarii:

  1. Vreau să mulțumesc câteva vizite, dar cele mai anticipate [si a ta, Mara, îmi place de stabilire pe blog-ul dvs. sunt frumoase femei tinere, Femei Mature acum eu sunt mai mult ca tine, cu păsărică păros și o mulțime de senzualitate, Tamara este foarte frumos ea, de asemenea, a blog-ul? / asteapta vizita dumneavoastră, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mara acum, voi lăsa acest comentariu pe fotografiile de unii că a atras atenția mea, cine știe o prietenie se întâmplă, este întotdeauna un început. . .

    RăspundețiȘtergere