Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

miercuri, 8 ianuarie 2014

Sorina

Sorina mi-a trimis aceasta poza mai obraznica, spune ca i-a facut-o iubitul ei, cand erau impreuna. Acum Sorina e singura, si cauta pe cineva care sa profite de pozitia aceasta a ei ...

6 comentarii:

 1. superba...o dama care are tot ce a-si doreste si ea si un barbat disponibil.

  RăspundețiȘtergere
 2. Muy linda.... muy lindo el blog....
  Me gustaría tener o recibir fotos de tus modelos...
  Besos!

  RăspundețiȘtergere
 3. Femeie minunată a fost într-adevăr lipsește și sper să re-vizita I Facebook tb blog-ul meu și că prietenul tău mi-a dat o dorință de a merge paassear în România și de a vedea frumusețea naturală a terenurilor sale frumoase și fermecătoare, dor de casa, vii să mă vizitezi și comentariu, pupici de la Brazilia aici pentru u!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Extraordinara mi-ar face mare plăcere sa o cunosc

  RăspundețiȘtergere