Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

vineri, 20 septembrie 2013

Camelia

Camelia e din Brasov, e casatorita, ii place mult sa faca sex. Vrea sa cunoasca o fata din zoana ei care sa accepte sex in trei, ele doua si sotul Cameliei. Doritoarele sa imi scrie mie / mara.sunt@yahoo.com.

2 comentarii:

  1. Mult timp nu a venit să viziteze și iubit noul aspect al blog-ul dvs., sper că ne întoarcem la schimbul de informații și doresc cu adevărat să vină românesc Echipa națională de fotbal de la Cupa Mondială în Brazilia, scrie-mi si spune-mi despre vară, pentru că acum el este alături de vină aici, au un week-end frumos, pupici si mult ratat!

    RăspundețiȘtergere