Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

miercuri, 31 iulie 2013

Carla Rachel Lee

Ea este Carla, din SUA, adică e frumoasă și curajoasă. Vrea schimburi de poze și linkuri, și pentru doritori limbi acolo...acolo la ea acasă pentru cine o doresc. Plătește ea! Natural!
6 comentarii:

 1. Enhorabuena, buen blog y buenas fotos sexy y emocionante

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello, Carla! This is Wayne in Texas. I'm 47, single, never married. I love being naked and exchanging photos with women all over the world. Your photos here are soooooooo hot. I love that you are as uninhibited as I am. Please write me at: Czar1_2001@yahoo.com, and I will send you my first set of photos with many more to follow. I hope to hear from you soon. Take care. Kisses...muuuuuah!

  RăspundețiȘtergere
 3. Carla I like you very much, please write me: mircealex73@yahoo.com Big kiss for you !

  RăspundețiȘtergere
 4. mirceaalex,,,chestia e că mie trebuia să mi te adresezi.Ok?

  RăspundețiȘtergere