Motto

Micile piedici nu sunt de fapt piedici. Iubirile reale si intense sunt flacari intretinute si din exterior, de frumusetea si de frumusetile lumii, de bucuria inspirata de acestea. Inainte de toate florile nu se rup, florile nu se taie, florile nu se vand, florile nu se cumpara, ci florile se privesc, florile se admira; ochii se umplu de caldura culorilor lor, si sufletul de mireasma lor.
Liviu


Invit pe toate cele care vor sa le public materiale pe blogul acesta al meu, sa apeleze cu toata increderea, scriindu-mi pe adresa email: "mara.sunt@yahoo.com" Nici barbatii nu sunt exclusi !

Persoane interesate

sâmbătă, 19 iunie 2010

eu sunt mara









Eu sunt Mara Anghel, 34 ani, din Lugoj. O femeie sentimentala, senzuala, naturala. Socanta, dupa cum puteti vedea... 
Sunt de parere ca noi, femeile, prin toate artificiile pe care ne-am obisnuit sa le folosim, ne-am pierdut naturaletea. Vreau sa va provoc, pe toate cele doritoare, la o discutie despre naturalul feminin. Va astept!!!




8 comentarii:

  1. Ma Mara , te hotarasti in care din pozele de pe blog esti tu ? Aici te prezinti tu , cu o alunita pe tzâtza stanga apoi in restul pozelor apar pizde diferite dar cu pretentia ca esti tu . Deci ... ?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Deci" ....sunt eu peste tot!!! Alunita de pe tzatza stanga apare peste tot...poate luminile sunt de vina...cat despre "pizde", te sigur ca e vb. de una singura, a mea! Tine cont de lumini...si ca nu suntem, eu si sotul meu, niste profesionisti. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o observatie nevinovata , sper ca nu te-ai suparat iar despre pizde , era la figurat , in sensul de "diferite fete" .

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur ca nu m-am suparat. Doar te inteleg bine, tu privesti numai niste poze....ok? de ce nu vii la Lugoj la mine, ti-as arata pe viu cata dreptate am. Oricum, am hotarat, eu si sotul meu sa intrerupem pt. un fff. scur rastimp publicarea de foto. intre timp ne mai perfectionam> Multumesc pt. atentia ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vei avea in continuare parte de toata atentia mea.Succes si inspiratie pentru noile poze !

    RăspundețiȘtergere
  6. Un cuerpo precioso y un pubis increible

    RăspundețiȘtergere